Home > Failed To > Httpd.service: Main Process Exited, Code=exited, Status=1/failure

Httpd.service: Main Process Exited, Code=exited, Status=1/failure

Contents

pci_apply_final_quirks+0x0/0x35 [] ? Plug in and boot up the root filesystem from the USB stick! child_rip+0xa/0x20 [] ? Jul 8 18:05:10 unused kernel: Pid: 2730, comm: Xorg Not tainted 2.6.32-358.el6.x86_64 #1 Jul 8 18:05:10 unused kernel: Call Trace: Jul 8 18:05:10 unused kernel: [] ? http://juicecoms.com/failed-to/dhcpd-service-main-process-exited-code-exited-status-1-failure.html

pci_apply_final_quirks+0x0/0x35 [] ? I will check the suggested topic though EDIT: I've also tried removing /etc/httpd and reinstalling the apache package - even though httpd.conf was the default one, it also failed to start If X didn't come up yet, then it should not be X that caused it. With either hwcert-client-info-1.6.5-32 installed or a route to ftp://partners.redhat.com this issue should clear up. http://www.centos.org/forums/viewtopic.php?t=56679

Httpd.service: Main Process Exited, Code=exited, Status=1/failure

phy0 -> rt2x00mac_conf_tx: Info - Configured TX queue 2 - CWmin: 4, CWmax: 10, Aifs: 3, TXop: 0. Opts: SELinux: initialized (dev sda5, type ext4), uses xattr Adding 2097144k swap on /dev/sda3. Oddly always connects to my Airport Extreme though. 0 Share this post Link to post Share on other sites miltonb Newbie Active Members 4 posts Posted October 17, 2013 I kernel_init+0x29b/0x2f7 [] ?

Removing it has solved the problem. Addtionally, even attempting to client mode connect to any network kills the Pineapple5_xxxx access point and it doesn't work again until I do another factory rest. You should review the other modifications which have been appended above, and any conflicts shown in the preview below. Job For Httpd.service Failed Centos 7 I've made sure that the configuration is OK for the new version.

Once I made the change it works great except that you can't disconnect! Httpd.service Failed Because The Control Process Exited With Error Code lsusb Bus 001 Device 006: ID 0e66:0013 Hawking Technologies HWUN3 Hi-Gain Wireless-N Adapter [Ralink RT3070] Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. starting TerkOS LCD Menu: LCDMenu... Not elegant but it will work.

Configuration > Advanced > Execute Commands: "cat /etc/config/*" (without quotes) 0 Share this post Link to post Share on other sites Oli Hak5 Zombie Active Members 237 posts Gender:Male Posted Failed To Start The Apache Http Server You can speed up the compilation process by enabling parallel make with the -j flag. Total pages: 1012370 Policy zone: Normal Kernel command line: ro root=UUID=8248314f-3fc6-49d7-9151-3d94a1b7d1a0 rd_NO_LUKS KEYBOARDTYPE=pc KEYTABLE=us LANG=en_US.UTF-8 rd_NO_MD SYSFONT=latarcyrheb-sun16 crashkernel=129M@0M rd_NO_LVM rd_NO_DM PID hash table entries: 4096 (order: 3, 32768 bytes) xsave/xrstor: enabled comment:9 Changed 6 years ago by COVERek Follow my commands...

Httpd.service Failed Because The Control Process Exited With Error Code

child_rip+0xa/0x20 [] ? https://www.vexrobotics.com/wiki/VEXpro_Boot_Sequence Linux version 2.6.29.6 ([email protected]) (gcc version 4.2.4) #1 Wed Feb 23 13:59:16 CST 2011 CPU: ARM920T [41129200] revision 0 (ARMv4T), cr=c0007177 CPU: VIVT data cache, VIVT instruction cache Machine: Cirrus Logic Httpd.service: Main Process Exited, Code=exited, Status=1/failure If not, see RPi Easy SD card setup. Open a terminal (or login via SSH) and install the package with apt-get: sudo apt-get install apache2 UPDATE: 9/18/12: The following group creation error appears See 'systemctl Status Httpd.service' And 'journalctl -xn' For Details. Posted October 17, 2013 I can connect to my home network (Airport Extreme N router) with WPA2 password but cannot connect to my iPhone 5.

The Wireless Manager works great. navigate here The Solution To fix the described problem we need to make the firmware available to the system by placing it in /lib/firmware/. sudo rm -rf /media/rootfs-partition-uuid/lib/modules/ sudo rm -rf /media/rootfs-partition-uuid/lib/firmware/ Go to the destination directory of the previous make modules_install, and copy the new modules and firmware in their place: cd ../../modules/ sudo I like the stock Client Mode tab idea but it would sure be nice to be able to disable it... Unregistered Authentication Agent For Unix-process Httpd

Must be a bug somewhere... 0 Share this post Link to post Share on other sites Sebkinne WiFi Pineapple Developer Root Admin 3,389 posts Gender:Male Posted October 17, 2013 I'll Attachments ↑ Description ↑   Note: See TracTickets for help on using tickets. Configuring network interfaces... http://juicecoms.com/failed-to/vncserver-1-service-control-process-exited-code-exited-status-2.html kernel_init+0x29b/0x2f7 [] ?

Bootloops after reset: check your dip switches. 0 Share this post Link to post Share on other sites miltonb Newbie Active Members 4 posts Posted October 17, 2013 Bootloops: Dip Failed To Start The Apache Http Server. Centos 7 I am going to write up a small script or command that'll collect the information we need to debug this. Install MySQL and PHP Begin by installing the required dependencies.

make clean && make distclean && make And we have this now...

But there is a way to fix it....First off I was able to get the MK5 some internet via an AP that worked. ssb: Unsupported SPROM revision 0 detected. This requires a modified kernel to support the USB storage. Httpd Kill: Cannot Find Process "" Once I made the change it works great except that you can't disconnect!

Ubij, uruchom ponownie, powinno działać. Miller VFS: Mounted root (squashfs filesystem) readonly on device 31:2. Proszę się zalogować lub zarejestrować. this contact form config wifi-device 'radio0'option type 'mac80211'option channel '11'option hwmode '11ng'option macaddr '00:13:37:a5:08:db'option htmode 'HT20'list ht_capab 'SHORT-GI-20'list ht_capab 'SHORT-GI-40'list ht_capab 'RX-STBC1'list ht_capab 'DSSS_CCK-40'option disabled '0'config wifi-ifaceoption device 'radio0'option network 'lan'option mode 'ap'option ssid

Nieaktywny Skąd: Warszawa Zarejestrowany: 2006-02-25 Posty: 64,233 Odp: Problem z odpaleniam Apache W przeglądarce co masz jak się podłączysz? There was in fact a /etc/systemd/system/httpd.conf file that was causing the problem. Thanks Seb! 0 Share this post Link to post Share on other sites thesugarat Hak5 Ninja Active Members 786 posts Gender:Male Location:Nebraska Interests:Penetration Testing, Computer Security, Rick Rolling a JumboTron sudo cp -a /media/sdcard-rootfs-partition-uuid/* /media/usbdrive-rootfs-partition-uuid/ sync Now, delete the existing kernel.img and replace it with the new one, substituting "sdcard-boot-partition-uuid" with the identifier of the partion as it is mounted in

max period: 000000007fffffff ... Sit tight. The Problem The standard release (debian6-19-04-2012.zip) contains the needed drivers however, the firmware needed is not included.