Home > Failed To > Failed To Initialize Video Device Recoil Windows 8

Failed To Initialize Video Device Recoil Windows 8

Contents

From now on - And I can't tell you why - MC will just boot up GREAT with the SB X-Fi. Since no solution is found, I will get a new card. 0 LVL 16 Overall: Level 16 Windows 7 8 Remote Access 1 Displays / Monitors 1 Message Assisted Solution removed obs-studio via terminal (that didn't do the trick probably) 6. Please verify in add remove programs if update KB2670838 is installed. http://juicecoms.com/failed-to/failed-to-create-direct3d-device-or-initialize-games-for-windows-live.html

Editing could've maybe helped there aswell. I can't really tell why, but I think somehow MC still thinks it's loading up the drivers for the EXTIGY - Unless you have to re-install the drivers of your sound We are not responsible for them in any way. Click the Display tab shown below, and check to see if Direct3D is enabled. 2. https://support-splashtoppersonal.splashtop.com/hc/en-us/articles/230006287-Why-do-I-get-Failed-to-initialize-video-device-when-using-the-Windows-client-app-

Failed To Initialize Video Device Recoil Windows 8

OBS failed to start. Just checking - working fine on a Bootcamped Win7 install. Surprisingly, Intel does have its own drivers on linux, and they're Open Source too: http://www.omgubuntu.co.uk/2014/05/intel-linux-graphics-driver-installer-1-0-5 Shame about the extension not working, that's what I thought was causing the problem... EDIT: Also it appears that the latest PPA was only updated to the latest commit two days ago.

eyJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi02LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNDc4MjAwNzE1fQ== ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.10/ Connection to 0.0.0.10 failed. Matrox display adapter external http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/displayport/ I would have stuck with ATI that was on your DEL Desktop (DT) and gone with the tripple head2go display adapter. 0 Message Active Could you check your current driver date. How To Install Recoil Game In Windows 8 No, create an account now.

Join over 733,556 other people just like you! Obs Failed To Initialize Video Windows 7 Code | Analyze 11:55:30: OBS 0.5.1-70-g6ff5a3a (linux) 11:55:30: Processor: 4 logical cores 11:55:30: Processor: Intel(R) Core(TM) i3-2370M CPU @ 2.40GHz 11:55:30: Physical Memory: 7865MB Total 11:55:30: Kernel Version: Linux 3.13.0-35-generic 11:55:30: Related articles System Requirements Screen Display Issues Connection Issues Connect to your computer via ad-hoc network with Splashtop 2 (Splashtop Personal) How do I set up Proxy settings in Splashtop Win/Mac over here I tried deleting the ini but it didn't help.

I think it is 'free' for individual users up to a certain amount of uses. Recoil On Windows 10 Yes, my password is: Forgot your password? I think it is 'free' for individual users up to a certain amount of uses. It will instantly start without any errors, as it will automatically take the EXTIGY as the standard audio device that will just work fine with MC. 7.

Obs Failed To Initialize Video Windows 7

Reply to Thread Back to Threads Splashtop Remote Desktop works, but only to a point. Can anyone help fix this problem? Failed To Initialize Video Device Recoil Windows 8 I think you might understand that I really hoped that MC 3.0 would fix that bug and allow me to finally edit with my X-Fi. Obs Studio Failed To Initialize Video Unspecified Error I did print out a "system summary" and although I don't understand most of it, it does say that "could not find d3dhalf.dll" and "could not get information for "d3ddim.dll!" I

Join our site today to ask your question. weblink While the gaming LCD is 1st and the small one 2nd I still have the small one on the left side (speaking of where they are on my actual desk) sidenotes: And the update that came out today hasn't done anything to resolve it... am I missing needed programs , is there a listing of needed software to load other then the ones in the app thread? Obs Studio Failed To Initialize Video Windows 7

I'm actually able to use Final Cut Pro remotely, complete with playback! Maybe somebody having the problem with a Realtek should try? Last edited: Sep 8, 2014 Cybergrany, Sep 8, 2014 #1 Jim Jim Developer I didn't think Intel had proprietary graphics drivers on linux. http://juicecoms.com/failed-to/obs-failed-to-initialize-video-unspecified-error.html Still getting the same error when I start up...

On Splashtop support website, they suggested that I run DirectX Diiagnostic Tool and make sure that Direct3D accleration is "Enabled", but as seen above, it says "Not Available". Obs Failed To Initialize Video Invalid Parameters I just added a new motherboard, processor and the X-FI sound card. Please try the request again.

Whenever I launch, the program quits immediately and the following pops up; "Failed to initialize video: Unspecified error".

I updated my ATI Radeon 7200 last night to the latest version. Cheers for all the good work Gridlock, Sep 23, 2014 #20 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Page 1 of 5 1 2 3 Here is where my logs are, they are probably in the same place for you: /home/USERNAME/.obs-studio/logsClick to expand... Obs Failed To Initialize Video Windows 10 selected standard drivers from Ubuntu and afterwards removed all nvidia drivers via terminal.

It is beeter than the Matrox card you have. There's nothing better ( well there is, but at least not in that price range ) than that good ol' Sounblaster audio quality. MC 7.0.4 - Asus P6T Deluxe V2 mobo - Intel i7 920 2.66GHz - Windows 7 Ult64 SP1 - nVidia Quadro FX 1800 - 16 Gbyte low latency DDR3 RAM - his comment is here Submit a request 0 Comments Please sign in to leave a comment.

Privacy Policy Support Terms of Use Country Products Search avid.com| store| contact| help |login |Join Search Entire Site Forums -- Avid AirSpeed Developer Foru -- Avid AMA Developer Forum -- Avid Log in or Sign up Tech Support Guy Home Forums > Software & Hardware > All Other Software > Computer problem? Everything was running fine. 2. Thank you so much.

I have the same problem Bradwan, Sep 18, 2014 #9 Jim Jim Developer Not yet.