Home > Failed To > Failed To Create The Virtual Machine Unable To Upload Disk

Failed To Create The Virtual Machine Unable To Upload Disk

What exectly does he mean by the "/" section? This was remedied by changing the host name in the host configuration from Netbios to FQDN- After that the change, the storage was found and the Unable to upload disk problem i cannot change which host it uses, but it will not deploy the machines if it is in hibernate. Since my situation is slightly different from others I have created a new post.I am trying to get a pooled desktop configuration going with XenDesktop 5, working with VMware vSphere 4 check over here

one project at a time. So we delete all old vmware Cluster in the vcenter, delete all old Servers wichexists as offline in the vcenter after Upgrade. This Error is the same posted in another forumarticle but all for XenApp 7.1 or 7.5 So i open a new Task only for XenApp 7,6 Attached Thumbnails 1316-359563-1851704 Back to but in this Forum Topic Paul Browne told us at the End: "If you are seeing this issue on XenApp 7.6 please start a new Threat .... " 1316-359563-1854808 Back http://discussions.citrix.com/topic/309596-unable-to-create-a-vm-in-the-xendesktop/

Subscribe for updates: Products Contacts License Management Company Products Resources Veeam University Partners Success Stories Contact Veeam sales Buy Veeam products Renewals License Management Support Technical Documentation Knowledge Base Copyright ©2017 Please re-enable javascript to access full functionality. No changes in the vmware enviroment were made. The Logfile on the vcenter Server was the following:vpxd-xxx.log Start the Update, wait for the Error and Search on the vcenter Server for the actual vpdx-xxx.log Search in the Log File

We tried to set this in the Site, but this did not solve the Problem! The (domain)account on Vcenter has the Administrator Role, top-down from the datacenter level. in my environment our datacenter name having '&' symbol so after removing the symbol we are able to create VM's. Blocking security banner for Citrix XenApp Servers...

I can connect and create resource. However of course it is recommended that you use HTTPs and follow the necessary steps to import the certificate.Thanks 1348-309596-1668524 Back to top Andrew Gee Members #13 Andrew Gee 5 posts My SDK section is configured as shown below: <_type>vim.ProxyService.LocalServiceSpec httpAndHttps 8085 /sdk I know I must be missing something but my Proxy.xml file does not have a section a http://discussions.citrix.com/topic/309959-failed-to-create-the-virtual-machinedomaincomputernameunable-to-upload-disk/ Still, the same problem.

Permissions required for Citrix XenDesktop 5.6 and... also check your master image is powered off when you are creating machine using MCS 1348-309596-1668384 Back to top Andrew Gee Members #11 Andrew Gee 5 posts Posted 27 August 2012 Any sggestions.Cheers,Ash. Does anyone have a working solution? 1316-359563-1855203 Back to top Detlev Koch Members #5 Detlev Koch 39 posts Posted 22 January 2015 - 02:29 PM Exact this is the same error.

You need to do this for both / and /SDK as described here: http://support.citrix.com/article/CTX125578However the best solution would be to use https and use the certificate you have already imported.ThanksMartin 1348-330916-1739382 over here Any chance to set the permissions for the service account in Vsphere not on Datacenter but on folder level?In order to have a limited view containing the servers relevant for the SolutionNew Features and EnhancementsGeneral Retention policy for replication jobs is now processed concurrently for multiple VMs in the job, as opposed to one by one, reducing the overall job run time.Added email I am using vSphere 5.1 vCenter 5.1 uptodate.

In my Case i can see that when i start the Updateprocess, Citrix try to reach a Server in the vmware cluster thatdid not exist anymorebut stillresides in the vmware Database. check my blog I changed the proxy.xml file but I have againt the same problem.Any other suggestion?Thanks 1355-279155-1518755 Back to top Guest Members #4 Guest 8 posts Posted 21 December 2010 - 11:50 AM Hope this helps - thats the Solution formy Problem here :-) 1316-359563-1855977 Best Answer Back to top Oliver Fenique Members #7 Oliver Fenique 2 posts Posted 10 June 2015 - 12:59 I have also attached a word doc with screen shots from the vCenter showing the creation and deletion.

its automatically deleting the machine after creating. Your file does have a / section as without it vcenter won't work. Several functions may not work. this content As I kept reading, I released my lab cluster (ESXi 5.1) was only running on 1 host as the others were off to save power (and noise!) This morning before I

There may be more information in the server logs at around (08/27/2012) 05:12:58.Regards,Mark. 1348-309596-1668695 Back to top Report abuse Back to XenDesktop 5.6 Reply to quoted posts Clear Citrix ©1999-2017 Citrix So if you have offline Servers in your vmware Cluster, eleminate them. I am able to user static, preconfigured vm's hosted on vmware without issue.

Adding "exchangedelegation.domain.com" to Federati...

Problems launching Citrix XenApp 6.5 applications ... The DDC placed them on the host with the highest management IP. VMware vSphere virtual machines constantly runs a ... Here, the VMware host was still existing in the cluster, but was set to cold standby because of licensing requirements.

You do not have permission to request a certificate from this CA, or an error occurred while accessing the Active Directory." when you try to request a certificate through the web We issued a trusted certificate via our internal Microsoft CA. 1348-309596-1668531 Back to top Mark Syms Citrix Employees #14 Mark Syms 1,696 posts Posted 28 August 2012 - 09:11 AM The Marco 1316-359563-1878866 Back to top Marco Zimmermann Members #9 Marco Zimmermann 361 posts Posted 15 June 2015 - 01:26 PM Hi,just updated a 7.5 site to 7.6 and run in this have a peek at these guys Jump to content Citrix Citrix Discussions Log In Citrix.com Knowledge Center Product Documentation Communities Blogs All CategoriesAppDNAArchived Products (includes End of Life)Citrix CloudCitrix Developer ExchangeCitrix Developer Network (CDN) ForumsCitrix Insight ServicesCitrix

Please help...i have bene trying to get this going for a while now. Configuring vCenter role permissions for VMware vS... I did the httpHttpsRedirect, same problem (I had my SSL working fine) and removed DRS from my cluster. It would also be helpful if you could include the proxy.xml from your vCenter. 1355-279155-1533106 Back to top Yves GREGOIRE Members #13 Yves GREGOIRE 5 posts Posted 17 February 2011 -

As the result, other jobs waiting to process VMs from the same volume may remain hanging in the "Resource not ready: Snapshot" state.Replication job fails with the "Cannot assign the specified After the 4 Updates we get the error every time. Instructions on how to use HTTPS can be found at http://support.citrix.com/proddocs/index.jsp?topic=/xendesktop-rho/cds-vmware-rho.htmlIt is possible to modify your VMware vCenter Server to allow HTTP access. All Rights Reserved Privacy & Terms Jump to content Citrix Citrix Discussions Log In Citrix.com Knowledge Center Product Documentation Communities Blogs All CategoriesAppDNAArchived Products (includes End of Life)Citrix CloudCitrix Developer ExchangeCitrix

I ended up disabling DPM on our cluster and all hosts powered up. I can install vSphere Center in a VM on the testing hypervisor.I wanted first to use our production VMWare Infrastructure for the testing, which is in vCenter 2.5 with ESXs 3.5, Run with "All Modules" enables and send me the ETL file that it produces in the directory you install it to. 1348-309596-1655584 Back to top Alexandre BAZZET Members #5 Alexandre BAZZET FailedToCreateImagePreparationVm Unable to upload Disk Unable to upload Disk Running 7.6 with Rollup 1 In 7.5 everything worked fine.

We have successfull create 3 Servers with MCS over our Masterserver and update these Servers 4 times. The Catalog has the following errors:Failed to create the virtual machine; domain\computer name$, because the account name was not found.I have full admin rights, and plenty of disk space. Any Suggestions..?Thank you in advance November 10, 2013 at 12:29 AM Anonymous said... English Localized Websites English Deutsch Français Русский Italiano Español Nederlands 中文(简体) 日本語 Česky Polski Türkçe Português(BR) Español(LA) Resource Pages Svenska עברית Sign In Downloads Contact Sales Sales Hotline: +49-800-100-0058 CET 8:00am

If you are using http then you will need to follow the instructions that Ian posted. Several functions may not work. I am having similar issue with XenDesktop 7. August 13, 2013 at 3:43 PM Anonymous said...

i just tried with test machine which is not having any OS in it.