Home > Failed To > Failed To Connect Stream Socket

Failed To Connect Stream Socket

Movies worked in VLC only. If using any sound device other than ALSA, get the following error: audiotestsrc wave=sine freq=512 ! cPanel Forums > cPanel & WHM® (for Linux® Servers) > General Discussion > This site uses cookies. To me, this problem feels like a conflict between developers on the exact start-up process and something gets hung (perhaps a racing condition, or something not started in correct order). have a peek here

Are the guns on a fighter jet fixed or can they be aimed? anyone know of a tool to set my user settings and startup scripts to default, just like in a newly created user account? removed the .asoundrc / .asoundrc.asoundconf from root's home dir remove the .asoundrc / .asoundrc.asoundconf from the normal user account... Might it not be GDM that is preventing Pulse to startup correctly? https://forums.cpanel.net/threads/weird-cphulkd-error-after-boot.81917/

Video playback worked properly a month or two ago, so it's been updates since then that broke it. Upgraded from 7.10 to 8.04 LTS. Register New Posts Advertising Contact Us Advertise Privacy Statement Terms of Service Sitemap Top Hosting and Cloud Web Hosting Talk HostingCon WHIR Hosting Catalog Hottest Hosts Data Centers Data Center Knowledge

I: main.c: pa_pid_file_create() failed. ======== [email protected]:~$ cat /proc/asound/cards 0 [Intel ]: HDA-Intel - HDA Intel HDA Intel at 0xfe020000 irq 21 ======== Package: linux-ubuntu-modules-2.6.24-16-generic Status: install ok installed Priority: optional Section: fe80::1), you must enclose the IP in square brackets—for example, tcp://[fe80::1]:80. manzur (sl-solaris) wrote on 2009-04-16: #161 this is happening in jaunty jackalope as well manzur (sl-solaris) wrote on 2009-04-16: #162 this is happening in jaunty jackalope too description: updated Sebastien Bacher Status in “pulseaudio” source package in Ubuntu: Fix Released Status in “totem” source package in Ubuntu: Invalid Status in pulseaudio in Ubuntu Hardy: Confirmed Status in totem in Ubuntu Hardy: Invalid

Why would two species of predator with the same prey cooperate? Ross Peoples (deejross) wrote on 2008-04-30: #38 I have this bug as well, however, switching to ALSA does not work for me. Reporter: Can you attach the output out strace paplay some-wav-file please? https://obsproject.com/forum/threads/failed-to-connect-to-socket-cant-stream-solved.8351/ To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Where's determined where /usr/bin/pulseaudio is started as the logged in user? gconfaudiosink': Failed to connect stream: Invalid argument [pulsesink.c(411): gst_pulsesink_prepare (): /pipeline0/gconfaudiosink0/bin0/autoaudiosink0/autoaudiosink0-actual-sink-pulse] Sorry. I gave up on finding it hoping somebody here would tell me where. Seth (seth-yates) wrote on 2008-04-28: #35 lspci-vvnn.log Edit (13.3 KiB, text/plain) Having same issues.

But some examples on the internet have the server set up with -u flag. I'm not sure if that works for everyone though. fino47, May 28, 2016, in forum: General Discussion Replies: 6 Views: 681 davidbudden Jul 28, 2016 cPHulkd internal error Jason Silver, Apr 1, 2016, in forum: General Discussion Replies: 1 Views: Subscribing...

Instead of switching to ALSA, I actually just did "killall pulseaudio" and the sound started to work! navigate here For now.. THIS is weird, because when it was working it would previously only do this upon the first session after starting gdm and any logout->login (w/o restart gdm) would cause the GNOME Named crashed and this is what the logs says: ==== PAM-hulk[16013]: failed to connect stream socket named[22305]: shutting down: flushing changes named[22305]: stopping command channel on 127.0.0.1#953 ===== #2 a_raims,

Why isn't the religion of R'hllor, The Lord of Light, dominant? timeout Number of seconds until the connect() system call should timeout. Note: Depending on the environment, the Unix domain or the optional connect timeout may not be available. Check This Out SHut down/kill pulseaudio.

Miraenda ~ Ex uno disce omnes ~ errorCodex - Computer Questions & Solutions Forum #4 Miraenda, Jul 5, 2010 (You must log in or sign up to post here.) Show Ignored TobiasDomhan (tdomhan) wrote on 2008-10-05: #139 got the problem on Intrepid beta, too. The time now is 08:52 AM. © WebHostingTalk, 1998.

Alroger Filho (alroger-cafe-ti) wrote on 2008-10-17: #154 Well, the problem persists in Hardy and the latest Intrepid Beta updates brought back the problem.

The issue I'm seeing falls into this latter category. Hope this helps :-) Hamish Maimon Mons (mmcmonster) wrote on 2008-04-15: #25 My sound was working fine in Hardy with all daily update _until_ 2-3 days ago, when I ran into I've switched to console and 'ps auxww | grep pulse' and there is no server when sitting at the gdm login screen ... the stuff luke describes doesn't work.

pulseaudio -vv output attached. Changed in totem: importance: Low → High milestone: none → ubuntu-8.04 status: New → Confirmed Ricardo Jorge Maçãs (ricmacas-familia) wrote on 2008-04-13: #22 Is everyone here using the x64 version? Thanks! this contact form Discussion in 'General Discussion' started by nyjimbo, Jun 5, 2008.

So, as a summary, I can hear the login sound and I get the sound working again if I kill and restart pulseaudio manually. Sebastien Bacher (seb128) on 2008-05-10 Changed in pulseaudio: milestone: none → ubuntu-8.04.1 Ricardo Jorge Maçãs (ricmacas-familia) on 2008-05-17 Changed in pulseaudio: status: New → Confirmed status: New → Confirmed Changed in Update2: The same error happens in the Sound control panel : System -> Preferences -> Sound ProblemType: Bug Architecture: amd64 Date: Mon Feb 11 18:03:45 2008 DistroRelease: Ubuntu 8.04 and 9.04 I'll add to Luke's suggestions for easier debugging: 1) The specific two items of import from alsa-info.sh output are a) `lspci -nv|grep -A1 040[13]', and b) the AC'97 or HDA codec

Have you tried to restart named again to see the results? So, can I suggest that you install all updates (incl the kernel ones, which I think is now 2.6.24-16) and try it all again? For those of you who have tried the test package and found that things still don't work, please try the following: 1. stream_get_content
reads the remainder of a stream into a string.

$addr
= gethostbyname('www.example.com');

$client = stream_socket_client(

Try with the x32 version, this may be an x64-only bug. Forgot your password? By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Sound now works upon login!

If I want to use PulseAudio, I have the same message : Failed to connect stream: Invalid argument Bryce Harrington (bryce) wrote on 2008-04-05: #21 I'm getting this as well on Derek (bugs-m8y) wrote on 2008-03-07: #17 pulse.log Edit (7.2 KiB, text/plain) And this one is the result of pulseaudio -vv Francisco Isgleas (isgleas) wrote on 2008-03-14: #18 It may be a I didn't realise kernel update was botched because everything else worked and because the filesystem running out of space was a surprise (large file misplaced on wrong partition) I re-installed totem, I suspect the commenters on this bug are seeing at least two separate bugs.

An strace will help to determine if this is the issue. Design from Audentio Design.