Home > Failed To > Cause 10054

Cause 10054

Contents

Regards,Product ServicesMailEnable Pty LtdTo keep track of all ME company updates and version releases you should subscribe to the MailEnable list at http://www.mailenable.com or the RSS feed http://www.mailenable.com/rss. server failed on connection and the smtp. Thanks Reply ↓ Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here... Message has been re-queued. -- Debug delivery information for Message ID [06E9A8B2485C4CD88229AE99BFB41C46.MAI] 03/02/07 06:42:28 ME-I0018: [6E2B646165424A01BDA88C9D09364E3D.MAI] Outbound message from ([SMTP:[email protected]]) requeued as [06E9A8B2485C4CD88229AE99BFB41C46.MAI] to the target domain [freundsa.com] 03/02/07 06:42:28 ME-I0026:

Error -27792: Failed to transmit data to network4.Error -27780: [GENERAL_MSG_CAT_SSL_ERROR]read to host "xx" failed: [10054] Connection reset by peer5. Also, since you are in a logged-in session from your PC from a local software installation, the firewall isn't involved. I tried to close it: http://member.dnsstuff.com/info/opendns.php When I close it no emails can go out of the server to remote servers. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. End of content United StatesHewlett Packard Enterprise International CorporateCorporateAccessibilityCareersContact UsCorporate ResponsibilityEventsHewlett Packard LabsInvestor RelationsLeadershipNewsroomSitemapPartnersPartnersFind a PartnerPartner https://community.hpe.com/t5/Performance-Center-Practitioners/Failed-to-transmit-data-to-network-10054-Connection-reset-by/td-p/4778401

Cause 10054

All my delays were reduced from 150 to 47 messages. If this works then you should check the email content as this can be another reason for the disconnection ie is the message legitimate or spam. For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Check this post: http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?t=13566 I have the logs of the emails in queue waiting to be delivered with the version 2.37. Actually I couldnt with version 2.37. But the scripts are running fine when i run them in the VUGen. The remote mail server could not be contacted at this time.

So, there is nothing wrong with the latest version (2.37). General_msg_cat_ssl_error Connection Reset By Peer I thought I might ask here if there are any other things that I could investigate as well or if it a Load Runner 11 issue. 1 person had this problem. We could say that more than 90% are being delievered to remote servers without any problems. this error occured in several lines in my script, so where should i place this step?

Moderator: AJ, James Pulley, ptrussell_nc, JimHowell1970 Print Topic Forum Permissions You cannot start new topics You cannot reply to topics HTML is disabled UBBCode is enabled Rating: Top isaak Posts: 474 Joined: Sat Nov 11, 2006 12:10 am Quote Postby isaak » Tue Mar 06, 2007 12:11 am Well, this are good news if is not my server... like mail.freundsa.com? If this is your server then check our KB for help with this there is an article that covers this feature.

General_msg_cat_ssl_error Connection Reset By Peer

Current version of LR is 11. Attempt (0): Could not find mail server for domain (freundsa.com). Cause 10054 But for me it is strange that we cannot get in contact with domains we used to message before the mailenable update without any problem. Web_set_sockets_option Close_keepalive_connections 1 Here is the smtp connection transaction; 220 mail.freundsa.com SCM3200/SMTP Ready.

Now that I am back with 2.36 I am able to send messages again to that domain. In fact, one email I am sending to navegante.com.sv (one of the example below) is giving troubles. The host was either not contactable or it rejected your connection. 03/02/07 06:43:10 ME-E0059: [06E9A8B2485C4CD88229AE99BFB41C46.MAI] Message Delivery Failure. I have also added some socket functions to avoid these errors but still getting these errors.

NOTE: 10054 is a generic Microsoft network error -- it is also possible for this error to be caused as a result of the application server being too heavily loaded, or See http://www.google.com/search?hl=en&q=cause+10054 0 Kudos Reply rajiv9 Occasional Visitor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content ‎07-11-2012 04:15 PM ‎07-11-2012 So there is no problem with the Login/CMS Server/Network I am wondering about the message Connection to host was refused.', normally this error occurs when some ports are restricted by a To post to this group, send email to [emailprotected].

Internet Explorer closes the connection before sending the request to the redirection URL. Some of the transactions are getting failed with reason "Failed to transmit data to network: [10054] Connection reset by peer".Mentioned below is the error log:Action.c(9727): web_add_cookie was successful [MsgId: MMSG-26392]Action.c(9729): Notify: Related This entry was posted in loadrunner and tagged loadrunner, loadrunner help, loadrunner tips.loadrunner troubleshooting, loadrunner training, performance testing, software testing on April 18, 2011 by Abdul Rahim.

What is the configuration of your Load generator and what OS is it based on?ThanksPrashanth T 0 Kudos Reply ashok.k_1 Occasional Contributor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS

Guys please help me with your suggestion. Below are the list of errors-1. And seems that I am not the only one having this kind of issues with errors 10054, 10060, delays, etc... To get a better result for this one I suggest you send through a support ticket via the MailEnable web site, this way we will be able to get more sensitive So, I have to reopen because emails have to be delivered of course.

So, in previous post I was asking if there was something wrong because I couldnt write to the domain navegante.com.sv. If you type EHLO, you also get a response. data 354 Enter mail, end with "." on a line by itself. Top MailEnable-Ben Posts: 5858 Joined: Fri Jan 16, 2004 6:49 am Location: Melbourne Contact: Contact MailEnable-Ben WLM Quote Postby MailEnable-Ben » Tue Mar 06, 2007 12:24 am The mail.

A telnet to the navegante.com.sv domain also failed due to external issues here is the result; 220 *********************** ehlo there 500 Command unrecognized: xxxx helo there 500 Command unrecognized: xxxx Regards,Product Then I think navegante.com.sv has to make some changes by themselves, thanks for the "light"...